jump to navigation

Tallers d’estudi assistit TEA

L’actuació d’estudi assistit és una acció positiva que vol proporcionar a l’alumnat de les escoles i institut de Les Roquetes unes condicions que l’ajudin al seguiment del currículum escolar, a adquirir hàbits d’organització i d’estudi, a planificar el treball escolar i a aprofitar totes les oportunitats que té al voltant en el seu procés de desenvolupament personal. Aquesta concepció dels tallers té com a objectiu general potenciar la igualtat d’oportunitats, evitar qualsevol tipus de marginació i exclusió i afavorir l’èxit escolar d’aquest alumnat.

El desenvolupament de l’actuació comporta l’atenció mínima a l’alumnat de dues a tres hores a la setmana fora de l’horari lectiu. Durant aquest període, el centre ha d’afavorir l’aprofitament de tots els recursos i els espais disponibles per aconseguir els millors resultats ( ús de la biblioteca, aules TIC, altres espais comuns…).

Així mateix, és important que es planifiquin sistemàticament activitats tenint en compte els recursos culturals que proporciona l’entorn immediat del centre. En aquest sentit, es considera aconsellable, fer sortides a les biblioteques públiques, a les ludoteques o a qualsevol equipament cultural de l’entorn del centre. Aquest aspecte és interessant ja que dóna continuïtat a l’acció educativa de l’alumnat fora de l’àmbit estricte del centre.

Durant aquest curs s’han organitzat 4 tallers a l’Institut Alexandre Galí, 4 tallers a l’Escola Sta. Eulàlia i 4 tallers més a l’Escola Roquetes. També s’organitza al Centre Obert un taller de suport a la tasca escolar TSTC. Per saber més coses i aprofitar el recurs us podeu dirigir als centres educatius o al Centre Obert.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: