jump to navigation

Parlem-ne i Cafè de la Tarda

PARLEM-NE: És un espai a l’Institut per compartir i intercanviar experiències, dubtes i estratègies sobre els nostres fills i filles, des dels 12 fins els 18 anys.

Dimecres a la tarda de 15,15-16,45 h.

Sala d’Actes IES GALÍ

24 de febrer LA PREVENCIÓ DELS TRANSTORNS ALIMENTARIS: UN REPTE PER A TOTHOM

17 de març ADOLESCÈNCIA I ALCOHOL

28 d’abril L’EDUCACIÓ SEXUAL A LA FAMÍLIA

CAFÈ DE LA TARDA: És una iniciativa de les Escoles que pretén fomentar les bones pràctiques en l’educació dels fills i filles. S’han programat un seguit de xerrades dirigides tant a pares com mares de fills i filles escolaritzats en les escoles de primària de les Roquetes. Es tracta d’oferir eines per aprendre “l’ofici de ser mares i pares” i fer que no només els fills siguin bons alumnes a l’escola, sinó que els pares i mares també siguin bons pares i mares en benefici de la convivència a totes les cases de les Roquetes.

Les trobades es faran des del dia 19 de febrer fins el 10 de març a les escoles de Les Roquetes. Aquest és el calendari:

19 i 26 de febrer i 5 de març a l’Escola Roquetes.

24 de febrer i 3 i 10 de març a l’Escola Sta. Eulàlia.

18 i 25 de febrer i 4 de març a l’Escola Mediterrània.

L’horari és de 15 a 17 hores.

Anuncis

Comentaris»

1. Xavier Ayllón - 23 Març 2010

Hola a tots i totes: dimecres passat dia 17 es va impartir a la Sala d’Actes de l’Institut Alexandre Galí de Les Roquetes una xerrada sota el titol de ” Adolescència i alcohol “. La xerrada va ser realitzada per la Fundación Alcohol y Sociedad. Es va parlar de les conseqüències de l’alcohol al cos, de la seva absorció, distribució, metabolització i eliminació, també de la tasca del professorat i de les famílies i es va reflexionar sobre els falsos mites sobre l’alcohol ( que són un aliment, que serveix per combatre el fred, que envigoreix i millora el treball físic, que estimula la gana, que ens permet relacionar-nos millor, si hi ha trucs que ajuden a reduri el nivell d’alcoholemia i que el que està més acostumat a beure s’emborratxa menys ), per què no han de beure els menors i les conseqúències de l’abús després d’un cert període de temps.

A la xerrada van assistir una vintena de persones entre mares i pares i l’alumnat del Cicle Superior d’Integració Social.
Algunes adreçes interessants:
http://www.alcoholysociedad.org
http://www.lascarasdelalcohol.com.es


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: