jump to navigation

Resum de les activitats PEE 2009-2010 13 Abril 2010

Posted by peelesroquetesspr in Notícies d'actualitat.
trackback

ACTIVITATS CURS 2009-2010

Benvolguts, des:

En aquest full informatiu del Pla Educatiu d’Entorn per al curs 2009-2010, us volem recalcar la importància de la vostra col·laboració en totes les activitats que des del PEE hem posat en marxa i que intentem que responguin a les vostres necessitats com a professionals de l’educació i com a mares i pares de l’alumnat dels centres educatius de Les Roquetes Sant Pere de Ribes i com a ciutadanes i ciutadans del municipi. En primer lloc, doncs, us agraïm la vostra participació i el vostre suport en totes aquestes activitats.

Com ja sabeu, en els darrers anys s’han dut a terme activitats molt variades en les quals la vostra participació ha estat important i generadora en cadena d’altres activitats i actuacions. Per exemple, s’han fet Escoles de Pares i Mares ( Parlem-ne i Cafè de la Tarda ), activitats teatrals, conferències, exposicions, concurs literari, pel·lícules,  edició de materials i activitats a la Biblioteca ( Món dels tovets, Club de lectura fàcil, maletes viatgeres,  etc. ), activitats per a pares i mares ( informàtica, teatre, danses, etc. ), Pla Català de l’Esport a l’Escola, gimcanes, activitats artístiques i musicals ( circ, teatre, titelles, batucada, cant coral, balls populars, cançons,  etc. ), programes d’acompanyament acadèmico-professional ( Cinema en Curs, De boca a orella, Visites Saló Ensenyament, etc. ), tallers de suport a las tasca escolar i d’estudi assistit ( TEA ), Taller d’Acollida  i s’ha col·laborat en algunes iniciatives, com han estat el Casal d’Estiu i el seguiment del protocol de l’absentisme escolar.

Aquest curs  continuarem treballant des de les diferents  comissions per continuar mantenint  les diferents activitats i impulsar de noves amb la vostra col·laboració i participació, conscients com som de la dificultat del treball en xarxa. Us adjuntem uns quadres de totes les activitats previstes.

Comissió Tècnica del PEE

ACTIVITATS CURS 2009-2010

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: